Etusivu
Vuonna 1980 perustettu Kyrös-Rasti ry. on vireä suunnistuksen erikoisseura.

SH-rastit 4.9. Lintuharju löytötavaraa

- 07.09.2019
Lintuharjun SH-rasteilta 4.9. löydetty buff-huivi ja Kyran takki. Kyselyt kyra.sihteeri@gmail.com25-mannaan!

- 29.08.2019

25-manna-aika lähestyy jälleen. Viestissä on nimensä mukaisesti 25 osuutta, joille kaivataan kaikenikäisiä ja juoksukuntoisia miehiä ja naisia junioireista ikäsarjalaisiin. Nouskilla on aikaisempien vuosien tapaan oma joukkue, jonka lisäksi yhdistelmäjoukkue ainakin KanSun, Kyran ja Valkeakosken Hakan, mahdollisesti myös muiden seurojen suunnistajien kanssa.


Osuudet ovat hieman viime vuodesta muuttuneet, kaikille riittää sopivia osuuksia. 25Manna juostaan tänä vuonna lauantaina 12.10. Kilpailukeskus on Nytorps ängar, Haninge. Tukholman lähistölläMatkaan lähdetään yhteisesti bussilla perjantai-iltapäivänä 11.10. Menomatkan laiva m/s Baltic Princess lähtee Turusta klo 20:15, ja paluulaiva m/s Galaxy Tukholmasta lauantai-iltana klo 19:30. Takaisin kotona olemme sunnuntaina 13.10. hieman iltapäivän puolella. Bussin reitti ja aikataulu tarkentuu myöhemmin, mutta kyytiin pääsee ainakin Kankaanpäästä, Ikaalisista (Neste), Hämeenkyröstä ja Tampereelta (Lahdesjärven ABC). Halutessaan matkaan voi tulla mukaan myös vasta Turun satamasta.Matkan kustannus on ollut 100 euron luokkaa. Kyrös-Rasti maksaa jäsentensä kilpailumaksu ja sportident-vuokran osuuden, mutuen matka on omakustanteinen.  Arvioitu hinta on sisältänyt bussimatkat, laivamatkat, aamupalan (buffa) menomatkalla ja osuuden osallistumismaksusta. Lopullinen kustannusperusteinen hinta tarkentuu osallistujien määrän varmistuttua.


Muut ruokailut ovat omakustanteisia.  Paluumatkan aamiainen maksaa 12,00€/aikuinen ja illallisbuffet 34€/aikuinen.  Näillä hinnoilla ateriat saa, jos ne varaa etukäteen, laivalta ostettuina ruokailut maksavat muutaman euron enemmän. Ruokailuista lähetämme vielä erillisen kyselyn mukaan matkalle ilmoittautuville.


Ilmoittaudu mahdollisimman pian Harri Vehkalahdelle sähköpostilla osoitteeseen harri.vehkalahti@gmail.com.

Mainitsethan ilmoittautuessa sarjasi ja seurasi. Tämä reissu on perinteisesti kuulunut kauden kohokohtiinHämeenkyrö Trail Cup käynnistyy!

- 26.08.2019

Hämeenkyrön hienoja polkuja tarjoileva, kaikille polkujuoksusta kiinnostuneille sopiva Hämeenkyrö Trail Cup pyörähtää käyntiin torstaina 29.8. Ensimmäinen osakisa juostaan Humppakankaalla, eli entisen Suurlavan pysäköintipaikalta käsin. Toinen kisa Pinsiössä 5.9. Yltä ja Alta tilataideteokselta. Kolmas Hämeenkyrön Lentokentältä, Puoli-Pirkan laavulta. Ja cup huipentuu Mahnalan ympräistökoulun Taatan maisemaan. Startti on aina klo 18.00. Ilmoittautuminen avautuu n. klo 17.30.


Matkoina on n. 5-6 km ja ratamestarina toimii hiihtosuunnistuksen mm-pronssimitalisti Tero Linnainmaa. Sarjoja on naisille, miehille, tytöille ja pojille sekä kuntosarja ilman kilpailujännitystä. Kilpasarjojen kolme parasta palkitaan aina joka kerta ja lisäksi on arvontapalkintoja. Koko Cupin kolme parasta / sarja palkitaan myös.


Tule mukaan kohottamaan omaa kuntoasi, polkujuoksua tai vain pitämään hauskaa! Ks. tarkemmat lisätiedot Trail Cupin sivuilta: Trail Cup 2019Sata-Häme-rastit Mahnalassa 21.8.

- 19.08.2019
Keskiviikkona juostaan Sata-Häme-rastit AM-kisaviikonlopun maastoissa ja kartalla. Ratamestarina toimii Vesa Suonurmi. 

Jos osallistuit am-kilpailuihin ja haluat kiertää oman kisaratasi uudelleen, ota kisakarttasi mukaan.