Etusivu
Vuonna 1980 perustettu Kyrös-Rasti ry. on vireä suunnistuksen erikoisseura.

Kiitos Helasuunnistuksesta

- 11.05.2018
Helakisa onnistuneesti käyty. Kiitos kaikille järjestelyihin osallistuneille. Oli todella mukava toimia kun voi luottaa, että jokainen on suurella syrämmellä mukana touhussa.
Pekka
KilpailunjohtajaHelasuunnistuksen järjestelytalkoita

- 02.05.2018

Helasuunnistus lähestyy!

Kilpailukeskuksen rakentamistalkoot pidetään tiistaina 8.5. klo 18.00 Vesalassa, os. Vesajärventie 1720, 39290 Hämeenkyrö. Asemoidaan kopit, ja rakennetaan tulostaulu ja lähdöt.

Karttojen pussitustalkoot keskiviikkona 9.5. klo 18.00 Mäntylässä, os. Maisematie 185, 39100 Hämeenkyrö. Sopii kaikille näppäräsormisille. Ei tietystikään kilpailuun osallistuville nuorille.

Koejuoksujen aikataulu kilpailupäivän aamuna täsmentyy vielä. Kilpailupäivänä kokoontuminen kunkin sektorin erillisohjeiden mukaan. Ensimmäiset lähdöt tapahtuvat klo 11. ja ensimmäiset kilpailijat ovat kilpailukeskuksessa hieman ennen klo kymmentä.

Ilmoittaudu toimitsijaksi joko kilpailunjohtajalle tai kunkin sektorin vastuuhenkilölle suoraan. Huom. Kilpailuun on osallistumisoikeus oman seuran nuorilla 16-sarjalaisiin asti. Tätä vanhemmat mukaan kilpailunjärjestelytehtäviin!

Vastuuhenkilöt:

Kilpailunjohtaja Pekka Sorsa, p. 040 531 7432 
Ratamestari Juha Niinimäki
Valvoja Pentti Hämäläinen
Rakenteet Risto Linnainmaa
Lähtö Markku Mäkinen
Lasten lähtö Eeva Linnainmaa
Maali Seppo Suutarla
Info Tarja Vanhatalo-Suonurmi
Pysäköinti Erkki Norokorpi
Tiedottaja Elisa Tuomisto
Palkinnot Hanna Niinimäki
Ravintola Anne Asp
Kuulutus Lauri Linnainmaa
Muksula Päivi Pramila
EA Titta LehtoKyrös-Rasti on nyt Tähtiseura

- 25.04.2018


Kyrös-Rasti on hyväksytty mukaan Tähtiseura-laatuohjelmaan. 

Tähtiseura on Olympiakomitean, lajiliittojen ja aluejärjestöjen uusi seurojen laatuohjelma. Tähtimerkki on lupaus laadusta nykyisille ja uusille seuran jäsenille sekä heidän lähipiirilleen ja tukijoille. Tähtimerkki on osoitus modernista, ketterästä ja inhimillisestä toimintatavasta, joka sopii kaikille liikkujille. Se vastaa erilaisten liikkujien tarpeisiin, mutta myös kehittyy heidän mukanaan.


Kyrös-Rasti on saanut lasten ja nuorten osa-alueen tähtimerkin. Se viestii siitä, että seura luo lapsille ja nuorille turvallisen, kehittävän ja innostavan ympäristön harrastaa ja urheilla. Seura täyttää seuran johtamisen ja lasten urheilun laatutekijät, ja on osa suurempaa seuraverkostoa, joka kehittyy yhdessä ja oppii toisiltaan hyviä käytäntöjä. Tähtiseurassa jokainen saa urheilla omalla tavallaan hyvässä seurassa!Suunnistusvarustekirppis 2.5 iltarasteilla

- 23.04.2018
Löytyykö nurkistasi käyttämättömiä suunnistusvarusteita? Lintuharjun iltarasteilla 2.5 järjestetään omatoimikirppis. Iltarasteille osallistuvat sekä lasten että aikuisten suunnistuskoulu, joten varusteista kiinnostunutta väkeä on liikkeellä.

Hinnoittele tuomasi varusteet ja laita nimikirjaimesi hintalappuun. Seura tuo pieniä pusseja, johon ostaja laittaa rahat sekä nimikirjaimesi, että rahat löytävät oikealle omistajalle.