Etusivu
Vuonna 1980 perustettu Kyrös-Rasti ry. on vireä suunnistuksen erikoisseura.

Syyskokous 16.12.2018 klo 17

- 01.12.2018
Kyrös-Rastin sääntömääräinen syyskokous pidetään su 16.12.18 klo 17 HS-Trainingin tiloissa, os. Kyrönsarventie 6, Hämeenkyrö.

Tervetuloa!
JohtokuntaOCAD-koulutus 17.11.2018

- 08.11.2018

Kutsu

OCAD-peruskurssi lauantaina 17.11.2018 Ikaalisissa

Kurssipaikka:
Ikaalisten yhteiskoulun äidinkielen luokka, osoitteessa Poppelikatu 10, Ikaalinen.

Ajankohta:
La 17.11.2018 klo. 9.00 – 16.00.

Kurssin ohjelma:
– Suunnistuskartan valmistuksen vaiheet, kuvausohjeet ja symbolit
– OCAD-kartanpiirto-ohjelman perusteet ja käytännön harjoituksia.
– OCAD-rataohjelman perusteet ja käytännön harjoituksia
– OCAD ja GPS

Kurssille tarvittavat välineet:
Oma kannettava tietokone, jossa OCAD ja hyvä käteen sopiva hiiri sekä muistiinpanovä-lineet. Kurssin opetus perustuu OCAD 2018-versioon, mutta kurssilla voi myös käyttää ohjelman aiempia versioita 10, 11 ja 12. (Jos ei omista ohjelmaa, ohjelman trialversion voi käydä lataamassa OCAD:n kotisivuilta ennen kurssia, https://www.ocad.com/en/trial/. Kannattaa huomioida, että trialversiota voi käyttää maksutta 3 viikkoa lataamisesta ja ver-sion voi ladata vain kerran tietylle tietokoneelle.)

Ilmoittautuminen:
Ilmoittautuminen 14.11.2018 mennessä osoitteella kyra.ilmoittautuminen@gmail.com.

Kurssille mahtuu järjestävien seurojen nuorten lisäksi 5 osallistujaa. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautuneille lähetetään tarvittaessa lisäinformaatiota ja materiaalia sähköpostitse ennen kurssia.

Kurssimaksu:
Kurssimaksua ei peritä. Lounas omakustanteisesti.

Kouluttaja:
SSL:n karttakouluttaja Eero-Antti Lonka

Lisätietoja:
Lisätietoja Elisa Tuomisto elisa.tuomisto@gmail.com tai Kristiina Oksanen kristiina@ippnet.fi.

Järjestäjät:
Kyrös-Rasti, Ikaalisten Nouseva-Voima ja Suomen SuunnistusliittoLamppusuunnistus perjantaina

- 07.11.2018
Perjantaina 9.11 klo 17.30 lamppusuunnistus Vaivian suoran maastossa. Radat 1.5 km ja 3 km. Voit suunnistaa yksin, pareittain tai ryhmissä. Ota mukaan emit ja valon lähde (myös taskulamppu riittävä) sekä karttamuovi.Kauden päättäjäisissä palkittuja

- 04.11.2018
Kyrös-Rastin kaudenpäättäjäisiä vietettiin tänään Mahnalan ympäristökoululla. Tero Linnainmaa kertoi tulevasta Hisu-kaudesta jossa päätähtäimessä ovat EM-kisat Turkissa ja MM-kisat Ruotsissa. Vuoden joukkueena palkittiin HOV:in KyRa 1(Johanna Naskali, Vilma Pyhtilä, Neea Pyhtilä, Kalle Pihkoluoma ja Adveliina Koskinen), joka sijoittui upeasti seitsemänneksi. Tsemppi-peukun saivat vuoden iloisin suunnistuskoululainen Iida Koivurinne ja varma suorittaja Johanna Naskali. Vuoden juniorivalmentajapysti löytyy ensi vuonna Tarja Vanhatalo-Suonurmen kirjahyllystä ansiostaan suunnistuskoulun eteen. Matti Rajamäelle myönnettiin elämäntyöpalkinto rastipukkien taituruudesta. Naisjaoston Anne Aspia muistettiin ravintolalahjakortilla. A-stipendin arvoisesti kuluneella kaudella hiihtosuunnisti Tero Linnainmaa ja kesäsuunnisti Adveliina Koskinen. B-stipendin hiihtosuunnistuksesta saivat Lauri Linnainmaa, Lauri Naskali, Ennimaria Järventausta ja Julia Hirvonen. Lisäksi aiemmin päivällä juostiin Aktiivien maili, jonka voittajina olivat Tuomas Väinä ja Netta Rajamäki.

Kiitos menneestä kaudesta kaikille! Kohti uusia lumia