Etusivu
Vuonna 1980 perustettu Kyrös-Rasti ry. on vireä suunnistuksen erikoisseura.

Starsien ja suunnistuskoululaisten leiri

- 07.07.2020

Ikaalisten Nousevan-Voiman, Kyrös-Rastin, Kankaanpään Suunnistajien ja Länsi-Lavian Loiskeen nuorten suunnistusleiri Ikaalisten Vahossa 19.-21.7.2020. Vahon leirikeskus, Vahontie 146, Ikaalinen.

Leiri on tarkoitettu kaikenikäisille nuorille suunnistajille siten, että suunnistuskoululaiset (KyRan Tuikut ja Tähdet, Nouskin Viikarit ja Vintiöt sekä KanSun suunn.koululaiset) voivat tulla joko sunnuntaina klo 16 ja yöpyä yhden yön tai yhtä hyvin voi leirille tulla vasta maanantaiaamuna klo 9.  Starsien (+ Tehojen + muiden nuorten) leiri alkaa myös sunnuntaina, mutta kestää tiistaihin.


Myös lasten huoltajilla on mahdollisuus olla mukana leirillä. 


Lisätietoja leiristä ja ilmoittautumiset: Liisa Naskalille, liisa.k.naskali@gmail.com tai puh. 050-3790073 Pyöräsuunnistusleiripäivä Jämillä ma 13.7.

- 07.07.2020
Pyöräsuunnistusleiripäivä Jämillä ma 13.7.2020 Nouskin kansallisten pyöräsuunnistuskisojen radoilla.

Kokoontuminen Porin Seudun Hiihtäjien majalle klo 9.30. Varusteiden tarkistus ja siirtyminen lähtöpaikalle. 

Ensimmäinen harjoitus alkaa klo 10.00.

Harjoituksen jälkeen ruokailu, pesu /sauna ja sään salliessa voi käydä uimassa. 

Toinen harjoitus alkaa klo 14.00. 

Harjoituksen jälkeen pesumahdollisuus ja majapaikan siivous. Leiri on ohi viimeistään klo 17.00. 

Varusteet: maastopyörä, karttateline jos löytyy (seuralla on muutamia lainatelineitä), pyöräkypärä, vaihtovaatteet.

Leirin hinta on 10€ sisältäen harjoitukset ja ruokailun. Harjoitukset sopivat noin 10-vuotiaasta ylöspäin. Tervetuloa vaikka koko perheen voimin!

Ilmoittautumiset Elisalle perjantaihin 10.7. mennessä (Elisa.tuomisto@gmail.com / 0503387793)Liikenteenohjaustalkoo 4.-5.7.2020

- 25.06.2020
Karkussa järjestetään Voimarinteen Teräsmieskisa heinäkuun ensimmäisenä viikonloppuna. Liikenteenohjaukseen tarvitaan muutamia talkoolaisia, vaatimuksena väh. B-ajokortti. Jos pääset mukaan, ilmoittaudu pikaisesti Elisalle, p. 050 3387793 / elisa.tuomisto@gmail.com.Seuran ensimmäisen puheenjohtajan muistolle

- 13.06.2020
Kyrös-Rasti ry.n ensimmäinen puheenjohtaja, Antti Linnainmaa menehtyi suruksemme 29.5.2020 yhdeksänkymmenen vuoden iässä. Linnainmaan perhekunta on ollut seuran kantavana voimana läpi vuosikymmenten. Antti oli seuran ensimmäinen puheenjohtaja vuosina 1980-1986 ja sen jälkeen vahvasti mukana mm. kilpailujärjestelyissä. Antin perintönä voitaneen myös sanoa tyttären Mirjan saavuttamat hiihtosuunnistuksen MM-kulta ja hopeat, pojan Riston hiihtosuunnistuksen MM-hopea ja pojanpojan Teron hiihtosuunnistuksen MM-pronssit.

V. 2010 Kyrös-Rastin 30-vuotishistoriikkiin (toimittanut Tuomas Väinä) Antti kirjoitti seuraavasti:

Hyvässä hengessä jo 30 vuotta
...Vanhat puhuvat aina vanhoista ajoista... Mutta kun nyt pyydettiin..

Kyröskosken Ponnen suunnistajien keskuudessa heräsi aikoinaan ajatus itsenäisestä seurasta. Ja rohkeita miehiä kun oltiin, päätettiin perustaa oma seura hämeenkyröläisille, viljakkalalaislle ja mouhijärveläisille. Nimeksi tuli Kyrös-Rasti.

Totta kai me uskoimme, että nyt suunnistusharrastus yleistyy alueellamme - mutta kun niitä harrastuksia on muitakin! Suunnistus on varmaan tullut yleisesti tutummaksi eri puolilla aluettamme kilpailutoiminnan myötä.

Nuoriin on panostettu alusta asti - aivan oikein, ja näin on saavutettu menestystä ja vanhempiakin on lähtenyt toimintaan mukaan.

Kyrös-Rastilla on vankka kannatus. Talkooporukkaa tehtäviin ja töihin riittää, ja seurassa on hyvä yhteishenki. 

Toivotaan ja uskotaan, että hyvä henki säilyy ja into suunnistukseen vain yleistyy!

Antti Linnainmaa 
Kyrös-Rastin ensimmäinen puheenjohtaja

***

Antti Linnainmaan muistoa kunnioittaen,
Kyrös-Rasti ry.