Etusivu
Vuonna 1980 perustettu Kyrös-Rasti ry. on vireä suunnistuksen erikoisseura.

Ullmax-tuotteiden myynti

- 16.09.2018

Seura myy hyviksi koettuja Ullmax-tuotteita. Pääasiallisena tuotteena myynnissä ovat erilaiset väliasut ja kerrastot (villa, tekninen) sekä alusasuja, sukkia ja vähän muitakin tuotteita. Lisää tuotteista: https://www.ullmax.com/fi/.

Kaikki myynnillä saatavat tuotot suunnataan lasten ja nuorten toimintaan. Tämän myyntikerran tuotoista 80 % käytetään ensi vuoden Leimaus-leirin kulujen kattamiseen. Siksi toivomme, että seuran toiminnassa aktiivisesti toimivat lapset ja nuoret vanhempineen myisivät tuotteita naapureille, ystäville, työpaikoilla... Tuotteet ovat mm. hyviä joululahjoja! Tuotteiden myymisessä käytettävää kuvastoa ja tilauskaavaketta saa Timo (timo.pyhtila@gmail.com /040 5163446) ja Kristiina Pyhtilältä (kpyhtila@gmail.com / 040 7293086) samoin kuin lisätietoa asiasta.

Tuotteiden myynti tulisi suorittaa syyskuun aikana. Täytetyt tilauslomakkeet tulee toimittaa Pyhtilöille 13.10 mennessä ja he hoitavat tuotteiden tilaamisen Ullmaxilta.
HUOM! Myyntiaikaa jatkettu 13.10. saakka!Turun reissu 29. - 30.9.2018

- 16.09.2018

Perinteinen, odotettu Nuorisoviesti ja Oravatonni reissu yhdessä Nouskin kanssa on jo melkein ovella. Siksi ilmoittaudu viimeistään ke 19.9 Jaanalle (jaanaheino2@hotmail.com tai 040 5012029). Sekä lapset, nuoret että heidän vanhempansa ovat tervetulleita reissuun. Alle 10-v lapset mukana tulee olla oma aikuinen tai jos lapsi ei osaa uida hyvin. Reissun hinta on 50€ sisältäen kaiken alla mainitun (aikuisilla hintaan ei sisälly paluumatkan ruokailu). Ilmoita nimi, lapsen syntymävuosi ja emit numero, jos sellainen on. Vanhemmalle pelkkä nimi riittää.

Matkaan lähdetään bussilla 29.9 klo 9.15 Palviportin pihasta. Lauantaina kisattavaan viestiin seura kokoaa joukkueet ja ilmoittaa ne. Tavoitteena on, että kaikki pääsevät suunnistamaan. Kilpailun jälkeen suunnataan Caribiaan, ensin Heseen  syömään ja sitten uimaaan. Majoituspaikassa syödään iltapala ja majoitutaan lattialla.

Aamiaisen jälkeen suunnataan Mynämäelle henkilökohtaiseen Oravatonni-kilpailuun. Muista ilmoittautua itse Irmaan! Viime vuodelta meiltä onkin makeita muistoja tästä kilpailusta, kun Kyrös-Rasti ja Nouski yhdessä voittivat kannustuskilpailun. Hyvä me! Kotimatkan alussa syödään lounas todennäköisesti ABC:llä. Hämeenkyröön palaamme n. klo 18.

Lisätietoja reissusta Jaanalta, Liisalta (050 3790073) tai kyra.sihteeri@gmail.com
Kyrös-Rasti jatkaa Tähtiseurana

- 12.09.2018

Kyrös-Rastille on myönnetty 11.9.2018 kolmen vuoden jatko-oikeus kantaa ylpeänä lasten ja nuorten urheilun laatuseuran Tähtiseuramerkkiä. Auditoinnin suoritti Suunnistusliiton nuorisopäällikkö Timo Saarinen ja seuratoimintapäällikkö Katja Kyckling sekä HLU:n seurakehittäjä Tommi Lindroos. Seuramme sai hyvää palautetta kehitysmyönteisyydestä sekä kaikki lapset huomioivasta ilmapiiristä.

Kiitos kaikille lasten ja nuorten parissa toimiville ohjaajille sekä vanhemmille ja lapsille. Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin!
Hämeenkyrö Trail Cup käynnistyy

- 22.08.2018

Neljän osakilpailun Hämeenkyrö Trail Cup käynnistyy torstaina 23.8. Suurlavalta. Osatapahtumat ovat ympäri Hämeenkyröä seuraavasti:

to 23.8. Suurlava - juoksu käy kuin tanssi

to 30.8. Pinsiö - ylös ja alas

to 6.9. Lentokenttä - nousukiitoon

to 13.9. Mahnala  - Taatan maisemaa

Lähdöt tapahtuvat aina klo 18.00 ja juoksureitin pituus on 5-6 km. Ratamestarina toimii maajoukkuehiihtosuunnistaja Tero Linnainmaa. Reitit sopivat myös aloitteleville polkujuoksijoille sekä perheen junioreille.

Tervetuloa tutustumaan Hämeenkyrön hienoimpiin kangaspolkuihin - lähiliikunta parhaimmillaan!

Hämeenkyrö Trail Cupin sivut