Etusivu
Vuonna 1980 perustettu Kyrös-Rasti ry. on vireä suunnistuksen erikoisseura.

Aktiivien mailin kilpailuohjeet

- 04.11.2018
Kilpailuohjeet
Kartan koko A4.
Käyräväli 5m.
Mittakaava 1:7600 (tavallinen rata) ja 1:4000 (micro)
Lähtöväli >1min. Lähtöjärjestys tehdään paikanpäällä. Ensimmäinen lähtö noin klo 10.00
Omat karttamuovit.
Rastimääritteet on kartassa, ei irrallisia.
Oma kilpailunumero halutessaan. Saa taitella ja peittää mainoksia, jos haluaa.

Toiminta lähdössä:
Kilpailija antaa karttamuovinsa lähtöhenkilölle muutama minuutti ennen lähtöä. Lähtöhenkilö laittaa samaan muoviin molemmat kartat eri päin. Kilpailija saa kartan 5sek ennen lähtöä.

Ohjeet matkalle:
Kilpailija suunnistaa normaalisti rataa rastille numero 3.
Rastilla numero 3 käännetään kartta ja juostaan micro-suunnistus. Micro-suunnistuksen lähdössä on lähtökolmio. Micro-suunnistus on tavallista suunnistusta, mutta mittakaava on suuri ja rastivälit todella lyhyitä. Vähän kuin rastinotto.
 Micro-suunnistus päättyy tavallisen rastille numero 4 (myös tavallisen radan rasti numero 4) jossa käännetään kartta ja jatketaan maaliin. HUOM! Micro-suunnistuksessa rastiympyröitä on pienennetty normaalista ja rata kulkee hyvin pienellä alueella. Tarkkuutta!

Rasteilla on kapulat, joissa koodi on 100 suurempi kuin kartassa. Eli kartassa 1. rastin koodi on 31 ja maastossa 131, 2.rastin koodi 32 ja maastossa 132. Tarkista ainakin micro-suunnistuksessa koodit, jotta menet oikeassa järjestyksessä.

Maalista on noin 500m kilpailukeskukseen, jossa emit tarkistus ja tuloslaskenta. Kilpailijat tulevat omaan tahtiin maalista kilpailukeskukseen, älä jää maaliin odottamaan muita. Varustekuljetusta ei järjestetä jos on plus asteita ja poutaa.

Jos jäi epäselvää niin kysy ennakkoon tai kisapaikalla.Aktiivien mailin kilpailukutsu

- 29.10.2018
Aktiivien maili juostaan sunnuntaina 4.11. klo 10 alkaen. Ilmoittautumiset 30.10. mennessä suoraan ratamestari Tero Linnainmaalle, os. tero_linnainmaa@hotmail.com.

Kilpailukutsu:

Kilpailukeskus on Lintuharjun laavulla.

Pirkan uran pohjoispuoli on harjoittelukiellossa mailille osallistuvilta Lintuharjun lähimaastossa. Muualla saa ja kannattaa harjoitella, vaikka mailille ei osallistuisi.

Lähtö kilpailukeskuksessa, maali alle 1 km kilpailukeskuksesta. Vaatekuljetus maaliin onnistuu.
Matka noin maili, radalla on kaksi kartan kääntöä. Tästä tulee tarkennus vielä kilpailupaikalla.
Mittakaava on sellainen, että myös iäkkäämmät pihkaniskat näkevät. Käyräväli 5m. Kartan koko A4.

Emit-leimaus ja oman karttamuovin saa ottaa mukaan. Järjestäjä tuo mukanaan muoveja, mutta kesältä on varmasti jäänyt muovi, jonka voi uusiokäyttää.
Lähtöväli 1-2 minuuttia.

Kilpailukeskuksessa on nuotiopaikka, eli jos haluaa kisamakkaran niin makkarat ja polttopuut mukaan. Kisakahviota ei ole.

Tervetuloa!

Terveisin ratamestari Tero LinnainmaaTestijuoksu 18.11. klo 11

- 22.10.2018
Perinteinen testijuoksu sunnuntaina 18.11. klo 11 Hämeenkyrön Joenkulmalla. Kokoontumispaikan osoite: Joenkulmantie 233. Testiratana toimii Joenkulmantie, joka on sorapohjainen tie. Testimatka on 4 km (perheen pienimmille 2 km). Kaikki mukaan testaamaan omaa kuntoa!Hämeenkyrön koululaissuunnistusten tulokset

- 17.10.2018

Hämeenkyrön alakoulujen välisiä suunnistuskilpailuja vietettiin to 11.10. Mahnalan uuden ympäristökoulun maastoissa, uudella kartalla. Mukaan oli ilmoittautunut 80 innokasta koululaista. Radat olivat Vesa Suonurmen käsialaa.

Tulokset     Väliajat

Reipasta syysloman jatkoa!