Etusivu
Vuonna 1980 perustettu Kyrös-Rasti ry. on vireä suunnistuksen erikoisseura.

Aktiivien maili, sauvakävelyvaellus ja kauden päättäjäiset su 4.11.

- 16.10.2018

Pyhäinpäivän jälkeisenä sunnuntaina 4.11. vietetään oikeaa Kyrös-Rastin toimintapäivää:

Aktiivien maili klo 10 Humppakankaalla. Sarja miehet ja naiset. Miehet kilvoittelevat nimestä lentäjä-ässä Antero Kuivasen lahjoittamaan potkurinsiipeen ja naiset nimestä Kaupin tilan vanhan maitotonkan kylkeen. Ratamestarina toimii Tero Linnainmaa, matkana maili ja leimaus emiteillä. Ilmoittautumiset Terolle ti 30.10 mennessä tero_linnainmaa@hotmail.com.

Mailin jälkeen, noin klo 11.00 startataan koko seuran voimin yhteiselle sauvakävelyvaellukselle Lintuharjun maastoihin. Kesto noin 2-2,5 h.

Kauden päättäjäiset klo 17.00 alkaen Mahnalan uudella ympäristökoululla. Suunnistusaiheista ohjelmaa, nuorten palkitsemiset, seuranmestaruuskilpailuiden voittajien palkitseminen, pientä purtavaa ja perinteiset arpajaiset.

Tervetuloa!Terveiset Halikosta

- 15.10.2018
Lauantaina 13.10. suunnistettiin jo 30. kertaa Halikko-viesti. 15-osuuksinen viesti kerää monenikäisiä seuran jäseniä eri tasoisille radoille. Tänä vuonna Halikko-viestin matkat olivat hieman tavanomaista lyhyemmät, mutta myös tavanomaista vaativammat. Kyrös-Rastin joukkue sijottui kokonaistuloksissa sijalle 63. 
Sunnuntaina 14.10. käytiin samasta kilpailukeskuksesta erikoispitkänmatkan SM-kilpailu. Adveliina Koskinen sijoittui upeasti sarjassa D15 plaketeille, eli sijalle 10.Ullmax-tuotteiden myynti

- 16.09.2018

Seura myy hyviksi koettuja Ullmax-tuotteita. Pääasiallisena tuotteena myynnissä ovat erilaiset väliasut ja kerrastot (villa, tekninen) sekä alusasuja, sukkia ja vähän muitakin tuotteita. Lisää tuotteista: https://www.ullmax.com/fi/.

Kaikki myynnillä saatavat tuotot suunnataan lasten ja nuorten toimintaan. Tämän myyntikerran tuotoista 80 % käytetään ensi vuoden Leimaus-leirin kulujen kattamiseen. Siksi toivomme, että seuran toiminnassa aktiivisesti toimivat lapset ja nuoret vanhempineen myisivät tuotteita naapureille, ystäville, työpaikoilla... Tuotteet ovat mm. hyviä joululahjoja! Tuotteiden myymisessä käytettävää kuvastoa ja tilauskaavaketta saa Timo (timo.pyhtila@gmail.com /040 5163446) ja Kristiina Pyhtilältä (kpyhtila@gmail.com / 040 7293086) samoin kuin lisätietoa asiasta.

Tuotteiden myynti tulisi suorittaa syyskuun aikana. Täytetyt tilauslomakkeet tulee toimittaa Pyhtilöille 13.10 mennessä ja he hoitavat tuotteiden tilaamisen Ullmaxilta.
HUOM! Myyntiaikaa jatkettu 13.10. saakka!Turun reissu 29. - 30.9.2018

- 16.09.2018

Perinteinen, odotettu Nuorisoviesti ja Oravatonni reissu yhdessä Nouskin kanssa on jo melkein ovella. Siksi ilmoittaudu viimeistään ke 19.9 Jaanalle (jaanaheino2@hotmail.com tai 040 5012029). Sekä lapset, nuoret että heidän vanhempansa ovat tervetulleita reissuun. Alle 10-v lapset mukana tulee olla oma aikuinen tai jos lapsi ei osaa uida hyvin. Reissun hinta on 50€ sisältäen kaiken alla mainitun (aikuisilla hintaan ei sisälly paluumatkan ruokailu). Ilmoita nimi, lapsen syntymävuosi ja emit numero, jos sellainen on. Vanhemmalle pelkkä nimi riittää.

Matkaan lähdetään bussilla 29.9 klo 9.15 Palviportin pihasta. Lauantaina kisattavaan viestiin seura kokoaa joukkueet ja ilmoittaa ne. Tavoitteena on, että kaikki pääsevät suunnistamaan. Kilpailun jälkeen suunnataan Caribiaan, ensin Heseen  syömään ja sitten uimaaan. Majoituspaikassa syödään iltapala ja majoitutaan lattialla.

Aamiaisen jälkeen suunnataan Mynämäelle henkilökohtaiseen Oravatonni-kilpailuun. Muista ilmoittautua itse Irmaan! Viime vuodelta meiltä onkin makeita muistoja tästä kilpailusta, kun Kyrös-Rasti ja Nouski yhdessä voittivat kannustuskilpailun. Hyvä me! Kotimatkan alussa syödään lounas todennäköisesti ABC:llä. Hämeenkyröön palaamme n. klo 18.

Lisätietoja reissusta Jaanalta, Liisalta (050 3790073) tai kyra.sihteeri@gmail.com