Hämeen am 14.-15.8.2010
Hämeenkyrön Nukarinkulmalla Kyrös-Rastin 30-vuotisjuhlakilpailuna. Seuran perustamiskokous pidettiin 15.8.1980 - siis päivälleen 30 vuotta ennen am-viestikilpailua.

Kisat ohiHelteinen sää jatkui tänään aluemestaruusviestikilpailussa Nukarinkulmalla. Kangasala SK kaappasi mestaruudet sekä naisten että miesten pääsarjoissa.

Kuvia kilpailukeskuksen tunnelmista on tulossa nettiin parin päivän sisällä. Kiitämme kaikkia osallistujia, maanomistajia ja järjestäjiä hienosta kilpailusta!

Kisaradoille pääsee palaamaan Sata-Häme-rasteilla keskiviikkona 18.8.


Hellettä HämeenkyrössäHenkilökohtaisista aluemestaruusmitaleista kilpaili tänään lähes 580 suunnistajaa. Naisten sarjan voittaja KooVeen Liisa Anttila kommentoi rataa juuri siksi perinteiseksi hämäläiseksi masokistin unelmaksi. Liisa säästyi kuitenkin virheiltä ja juoksi 45 sekuntia nopeamman ajan kuin toiseksi tullut Tampereen Pyrinnön Heidi Haapasalo. Miesten mestari Nouskin Vesa Taanila oli sarjansa ensimmäinen maaliintulija. Kovin jännittäväksi kilpailu ei muodostunut sillä pienestä loukkaantumisesta huolimatta Vesa jätti hopeamitalisti KangSK:n Panu Teittistä yli 10 minuuttia.


Huomenna kilpaillaan viestimestaruuksista. Ilmoittautumispalvelussa on ilmeisesti ollut pieniä toimintahäiriöitä, joten viestien juoksujärjestysten jättöaikaa pidennetään tunnilla. Palvelu sulkeutuu siis klo 19.00.


Virheellinen hinta ilmoittautumishärvelissä


Ilmoittautumishärvelissä oli virheellinen osanottomaksu sarjassa H/D20 sekä vanhimpien sarjojen viestijoukkueiden osalla. Virhe on nyt korjattu, mutta pyydämme seuroja tarkistamaan osanottomaksunsa. Pahoittelemme virhettä!


Hämeen am 14.-15.8.2010


Hämeen aluemestaruuskilpailut pitkillä matkoilla ja viesteissä suunnistetaan Hämeenkyrön Nukarinkulmalla 14.-15.8.2010.

Kilpailu on samalla Kyrös-Rastin 30-vuotisjuhlakilpailu. Seuran perustava kokous on pidetty 15.8.1980 - siis päivälleen 30 vuotta ennen tämänvuotista am-viestikisaa. Tulevana kisaviikonloppuna on siis aihetta juhlaan.

Viestissä palataan siinä mielessä Kyrös-Rastin juurille, että aikoinaan seuran ensimmäinen kilpailu oli Hämeen piirinmestaruusviestikisa toukokuussa 1981. Kilpailu käytiin Valkjärven kartalla kilpailukeskuksen sijaitessa Hämeenkyrössä Kalalahden teollisuusalueella. Koska samalla ratkottiin myös Satakunnan piirinmestaruudet, oli osallistujajoukko mittava: yhteensä 820 suunnistajaa.

Tämänkertaiset aluemestaruuskilpailut käydään samassa maastossa, jossa ratkottiin vuonna 2003 pitkien matkojen (nykyisten erikoispitkien) Suomenmestaruudet. Kartta on päivitetty ratamestariryhmän toimesta. Maastossa löytyy varmasti haastetta taitavammallekin suunnistajalle.

Toivotamme kaikki tervetulleiksi Nukarinkulmalle!