Hämeenkyrö Trail Cup 2018
Hämeenkyrön upeilla kangaspoluilla juostava polkujuoksutapahtumien sarja

Uusi polkujuoksusarja Hämeenkyrössä


Hämeenkyrön upeat kangaspolut kutsuvat sinua elo-syyskuussa! Neljän osakilpailun Hämeenkyrö Trail Cup tarjoilee Hämeenkyrön kunnan parhaita maastoja ja hienoja elämyksiä polkujuoksun merkeissä. Radat ovat noin 5-6 kilometriä ja sopivat myös aloitteleville polkujuoksijoille. Ratamestarina toimii maajoukkue-hiihtosuunnistaja Tero Linnainmaa. Tero on laatinut jokaisesta tapahtumasta reittikuvaukset sisältäen tossusuositukset - kannattaa tutustua!

Ajankohtaista

Historian ensimmäinen Hämeenkyrö Trail Cup -polkujuoksusarja on juostu! Neljällä kerralla Hämeenkyrön hienoimpiin polkuihin pääsi tutustumaan 71 eri henkilöä ja osallistumiskertoja oli yhteensä 141. Mukana oli kaikenikäisiä juoksijoita huippu-urheilijoista kuntoilijoihin. Yhteiskilpailun voitti ratamestarinakin toiminut Tero Linnainmaa. Toiseksi sijoittui Veli-Pekka Vänni Laviasta ja kolmas oli Hämeenkyrön Tuomo Tuomisto. Naisten puolella kilpailu oli tasaisempaa. Voittajaksi kruunattiin Pia Lappalainen Ikaalisista ja toiseksi sijoittui Paula Ylivakeri Hämeenkyrön Kierikkalasta. Kolmas oli Tarja Ahola. Poikien sarjan voitti Aaro Ala-Jaskara, toinen Eliel Kärkkäinen ja kolmas Eero Ala-Jaskara. Tyttöjen polkumestaruuden voitti Santra Liuksiala ja toiseksi sijoittuivat tasapisteillä Johanna Naskali, Adveliina Koskinen, Carita Kivimäki ja Tilta-Maria Liuksiala.

Kiitos osallistujille, Hämeenkyrön kunnalle, maanomistajille ja Kyrös-Rastin järjestelyväelle.

***

Yhteispisteet kolmen osakilpailun jälkeen on julkaistu. Naisten sarjaa johtaa tällä hetkellä Tarja Ahola ja miesten kisaa Veli-Pekka Vänni. Yrityssarjan ylivoimaisesti kovinta kyytiä on pitänyt MHY Pirkanmaa. Torstaina Mahnalassa vielä mahdollisuus näyttää kuntonsa. Ja HUOM. yhteispisteisiin lasketaan kolmen parhaan osakilpailun pisteet mukaan, joten ei hätää vaikka jokin osakilpailu olisi jäänyt välistä.

***

Lentokentän maastoissa nousukiitoon ampaisi peräti 44 polkujuoksijaa. Upea kangasmaasto ja ratamestarin tarjoilemat polkuvalinnat saivat kiitosta. 

***

Pinsiön osakilpailussa keuhkojaan koetteli 33 osallistujaa. Osakilpailu oli maastoprofiililtaan Hämeenkyrö Trail Cupin rankin, Pinsiönharjulla ylä- ja alamäkiä riitti. Reittimerkintöjä oli kohdannut sabotointi keskiviikko-illan ja torstaipäivän välillä ja muutamia nuolia oli poistettu reitiltä. Tämä aiheutti harmittavia eksymisiä reitiltä. Seuraava osakilpailu on Hämeenkyrön Lentokentän tasaisissa kangasmaastoissa. Kokoontuminen Puoli-Pirkan laavulla, osoite Vasuntie 84, 39200 Kyröskoski.  

***
Hämeenkyrö Trail Cupin historian ensimmäiseen osakilpailuun osallistui huimat 39 polkujuoksijaa nauttimaan Humppakankaan kangaspoluista. Tulokset on julkaistu (vasen linkkivalikko).


Tapahtumapaikat:
to 23.8. Suurlava - juoksu käy kuin tanssi 
to 30.8. Pinsiö - ylös ja alas
to 6.9. Lentokenttä - nousukiitoon
to 13.9. Mahnala  - Taatan maisemaa

Lähdöt ovat klo 18.00.

Sarjat: naiset, miehet, tytöt alle 16v, pojat alle 16 v ja Yrityssarja.

Yrityssarjassa kolmen parhaan juoksijan tulokset per yritys per tapahtuma lasketaan mukaan. Yritystä edustava henkilö kuuluu myös henkilökohtaiseen sarjaan. Yrityssarjaan osallistumisesta ei peritä erillismaksua henkilöiden normaalin osanottomaksun lisäksi. Onko sinun firmasi Hämeenkyrön nopein? Haasta työkaverisi ja naapuriyritys mukaan!

Pistelasku: jokaisen osakilpailun voittaja saa 1000 pistettä. Pistelasku muodostuu seuraavasti: voittajan aika / oma aika * 1000 pistettä. Kokonaispisteisiin lasketaan kolmen parhaan osakilpailun tulos.

Palkinnot:  Jokaisen osakilpailun kolme parasta / sarja palkitaan. Kokonaiscupin voittajat palkitaan. Yrityssarjassa palkitaan vain yhteistulosten mukaan viimeisellä tapahtumakerralla. Lisäksi joka osakilpailussa arvontapalkintoja.

Ilmoittautumiset etukäteen sähköpostitse os. kyra.ilmoittautuminen@gmail.com. Yrityssarjaan osallistuville voidaan lähettää yhteislasku. Ilmoittautuessasi kerro nimi, sarja ja saako tuloksesi näkyä tulosluettelossa sekä lisäksi edustatko jotain yrityssarjassa kisailevaa yritystä. Ilmoittautuminen onnistuu myös paikan päällä viimeistään puolta tuntia ennen lähtöä.

Osanottomaksut: 10 e kerta, 30e kaikki osakilpailut. Perhepaketti 30 e /kerta. Perhepaketti sis. 2 aikuista ja alle 16-vuotiaat lapset. Yrityksille voidaan lähettää lasku. Osanottomaksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä Kyrös-Rastin tilille (Aito Säästöpankki) FI73 4503 0010 2897 46 . Viestiin polkujuoksu

Järjestäjänä Hämeenkyrön kunta ja Kyrös-Rasti ry.

Lisätiedot: Elisa Tuomisto, p. 050 338 7793, elisa.tuomisto@gmail.com

TERVETULOA NAUTTIMAAN HÄMEENKYRÖN UPEISTA MAASTOISTA!