Hämeenkyrö Trail Cup 2019
Neljän osakilpailun polkujuoksusarja tarjoilee Hämeenkyrön parhaita polkuja.
Tervetuloa tutustumaan polkujuoksun kiehtovaan maailmaan!

Hämeenkyrön upeat kangaspolut kutsuvat sinua elo-syyskuussa! Neljän osakilpailun Hämeenkyrö Trail Cup tarjoilee Hämeenkyrön kunnan parhaita maastoja ja hienoja elämyksiä polkujuoksun merkeissä. Radat ovat noin 5-6 kilometriä ja sopivat myös aloitteleville polkujuoksijoille.

29.8.2019 Humppankangas (Suurlava) - juoksu käy kuin tanssi

5.9.2019 Pinsiö - ylös ja alas

12.9.2019 Lentokenttä - nousukiitoon

19.9.2019 Mahnala - Taatan maisemaa

Ratamestarina toimii hiihtosuunnistuksen mm-pronssimies Tero Linnainmaa. Tero on laatinut jokaisesta tapahtumasta reittikuvaukset sisältäen tossusuositukset - kannattaa tutustua! Uutuutena tänä vuonna on avoin kuntosarja, jossa sinun ei tarvitse jännittää ajan kulumista tai menestymistä. Tervetuloa!

Ajankohtaista:

Hämeenkyrö Trail Cup v. 2019 on juostu. Kiitos kaikille osallistujille, yhteistyökumppaneille ja toimitsijoille. Kolme parasta / kilpasarja palkittiin sekä jokaisella tapahtumakerralla että kokonaiscupissa. Palkintoja voi tiedustella osoitteesta elisa.tuomisto@gmail.com. Hyvää syksyn jatkoa ja toivottavasti poluilla ja rasteilla taas nähdään!

Cup huipentuu 19.9. juostavaan Mahnalan osakilpailuun. Matka juostaan kahtena lenkkinä, joten kilpailuun voi hyvin osallistua myös nuoremmat, jolloin matkana on n. 2,5 km. Mahnalan historiallisesta vanha koulusta saamme sen verran sisätiloja käyttöön, että ennen ja jälkeen kilpailun pääsee lämpimiin sisätiloihin. Cupin loppupisteet lasketaan heti kilpailun jälkeen, joten ämpäreiden lisäksi tiedossa on pokaaliseremonia! Tervetuloa!

Syyssateita uhmasi 18 urheaa polkujuoksijaa Lentokentän nopealla kiitoratamaisella kankaalla. Tulokset löytyvät vasemmalta linkistä. Jäljellä siis enää Mahnalan osakilpailu Hämeenkyrön länsipuolella. Cupin yhteistulokset kolmen kilpailun jälkeen löytyvät myös vasemmalta linkkivalikosta. Yhteistuloksiin lasketaan jokaiselta juoksijalta kolme parasta tulosta. 

Myrskytuulet ovat puhaltaneet Pinsiössä niin että reittiä on jouduttu viimevuodesta muuttamaan. Rankoja on jonkin verran poluilla ja muuttuneen reitin vuoksi joudutaan pari kertaa suunnistajamaisesti sukeltamaan kuusikkoon. Sateen myötä alamäet ovat melko liukkaita joten ottakaa varovasti. Sääennusteen mukaan sadealue on liikkumassa pois joten illaksi on tiedossa mainion hapekasta juoksusäätä! HUOM! Matkaa lähtöön noin 1 km kilpailukeskuksesta. Saa hyvän alkuverkan, mutta varaa muutama minuutti enemmän aikaa ennen lähtöä. Järjestäjän puolesta on varustekuljetus lähtöpaikalta maaliin.

Humppakankaan osakilpailu juostiin hienosti 45 juoksijan voimin. Miesten voittajaksi tykitti ratamestarinakin toiminut Tero Linnaimaa. Naisten sarjan voitti Hanna-Mari Siivonen. Ajanottolaitteessa oli valitettavasti tekninen vika, eikä kaikille osallistujille saatu ihan tarkkaa aikaa. Siksi muutamien aikojen kohdalla on kysymysmerkki tulostiedoston perässä. Tulokset löytyvät vasemmalta linkkivalikosta. HUOM! jos sinulla oli oma kello kisassa ja aikasi on tarkempi kuin tulosluettelon aika, niin lähetä aikasi sähköpostilla os. elisa.tuomisto@gmail.com. 

Lähdöt ovat klo 18.00.

Sarjat: naiset, miehet, tytöt alle 16v, pojat alle 16 v ja kuntosarja (ei kilpasarja). Lisäksi yritykset  kilvoittelevat keskinäisestä nopeudesta cupin yhteistulosten perusteella.

Yrityssarjassa kolmen parhaan juoksijan tulokset per yritys per tapahtuma lasketaan mukaan. Yritystä edustava henkilö kuuluu myös henkilökohtaiseen sarjaan. Yrityssarjaan osallistumisesta ei peritä erillismaksua henkilöiden normaalin osanottomaksun lisäksi. Onko sinun firmasi Hämeenkyrön nopein? Haasta työkaverisi ja naapuriyritys mukaan!

Pistelasku: jokaisen osakilpailun voittaja saa 1000 pistettä. Pistelasku muodostuu seuraavasti: voittajan aika / oma aika * 1000 pistettä. Kokonaispisteisiin lasketaan kolmen parhaan osakilpailun tulos.

Palkinnot:  Jokaisen osakilpailun kolme parasta / sarja palkitaan. Kokonaiscupin voittajat palkitaan. Yrityssarjassa palkitaan vain yhteistulosten mukaan viimeisellä tapahtumakerralla. Lisäksi joka osakilpailussa arvontapalkintoja.

Ilmoittautumiset etukäteen sähköpostitse os. kyra.ilmoittautuminen@gmail.com. Yrityssarjaan osallistuville voidaan lähettää yhteislasku. Ilmoittautuessasi kerro nimi, sarja ja saako tuloksesi näkyä tulosluettelossa sekä lisäksi edustatko jotain yrityssarjassa kisailevaa yritystä. Ilmoittautuminen onnistuu myös paikan päällä viimeistään puolta tuntia ennen lähtöä.

Osanottomaksut: 10 e kerta, 30e kaikki osakilpailut. Perhepaketti 30 e /kerta. Perhepaketti sis. 2 aikuista ja alle 16-vuotiaat lapset. Yrityksille voidaan lähettää lasku. Osanottomaksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä Kyrös-Rastin tilille (Aito Säästöpankki) FI73 4503 0010 2897 46 . Viestiin polkujuoksu

Järjestäjänä Hämeenkyrön kunta ja Kyrös-Rasti ry.

Lisätiedot: Elisa Tuomisto, p. 050 338 7793, elisa.tuomisto@gmail.com