Iltarastit
Kyrös-Rasti ja Ikaalisten Nouseva-Voima ovat 1980-luvun puolivälistä alkaen järjestäneet kuntosuunnistustapahtumia toiminta-alueellaan. Nykyisin Sata-Häme-rastien nimellä kulkevaan tapahtumaan kaikki ovat tervetulleita.

Tervetuloa omatoimisille Pääsiäis-rasteille Hämeenkyrön Turkkilaan!


Rastit ovat maastossa torstaista 9.4. aina sunnuntaihin 19.4. saakka ja metsään voi mennä parhaaksi katsomallaan ajalla. Paikalla ei ole toimitsijoita eikä ajanottoa. Rastipisteet on merkitty rastilipuilla. Rasteilla ei ole leimasimia.  

Radat:
Ratamestarina toimii Tero Linnainmaa. Ratavaihtoehtoina vaikea 5 km, vaikea 3,2 km ja keskivaikea 2,9 km. Maasto on haastavaa, joten lasten radat on valitettavasti jätettävä pois. Lapsille on kuitenkin tarjolla kivat radat Pääsiäsien aikaan Karhella, ks. erillinen suunnistuskoulun tiedote.

Kartta:
Voit joko tulostaa kartan itse tai noutaa sen Marjan Kukan itsepalvelumyymälästä (os. Rataskuja 12, 39100 Hämeenkyrö. Itsepalvelumyymälä on avoinna joka päivä klo 6-21). Jos sinulla on tulostusmahdollisuus, lähetä karttamaksun maksamisen jälkeen karttatilaus sähköpostitse os. kartat.satahamerastit@gmail.com. Kartta lähetetään mahdollisimman pian, tilaukset kuitenkin mielellään edellisenä päivänä klo 18.00 mennessä. 

Maksu:
Karttamaksu on 5 €. Karttamaksun voi maksaa Rastilippu.fi:n kautta, ostamalla kartta tasarahalla Marjan Kukan itsepalvelumyymälästä  tai suorittamalla maksu suoraan Kyrös-Rastin tilille FI73 4503 0010 2897 46 (KyRa).  HUOM! Myös Sata-Häme-rastien kausikortti v. 2020 kelpaa. Ks. alta ohjeet kausikortin maksamiseen. 

Osoite & erillisohjeita:
Lähtöpaikka sijatisee osoitteessa Välimaan metsätie 132. Pysäköi huolellisesti tien reunaan. Kartalla sijaitsevalta louhokselta kulkee maansiirtoautoja. Louhos on ehdottomasti kiellettyä aluetta.

Ohjeet kausikortin maksamiseen: 
Kausikortti maksaa KyRan ja Nouskin jäsenille 40 € ja ei-jäsenille 70 €. KyRan ja Nouskin 18-sarjalaiset ja sitä nuoremmat maksutta, kunhan kausimaksu on maksettu.
Kyrös-Rastilaiset voivat maksaa kausikortin seuran tilille:  FI73 4503 0010 2897 46 (KyRa). Kun olet maksanut kausikortin, lähetä sähköposti kyra.sihteeri@gmail.com. Nouskilaiset maksavat kausikortin Nouskin tilille  FI10 4503 1040 0293 00 (IkNV).