Iltarastit
Kyrös-Rasti ja Ikaalisten Nouseva-Voima ovat 1980-luvun puolivälistä alkaen järjestäneet kuntosuunnistustapahtumia toiminta-alueellaan. Nykyisin Sata-Häme-rastien nimellä kulkevaan tapahtumaan kaikki ovat tervetulleita.
Sata-Häme-rastit 2021


Järjestävät seurat: Kyrös-Rasti ja Ikaalisten Nouseva-Voima

Paikkakunnat: Hämeenkyrö, Ikaalinen, Ylöjärvellä entisen Viljakkalan alue ja Parkano

Sata-Häme-rastit järjestetään heinäkuun alkuun asti vain omatoimirasteina keskiviikosta seuraavan viikon tiistai-iltaan.

Omatoimirastien kartta:
Kartan voi ostaa ja tulostaa itselleen Rastilippu.fi:stä

TAI

Voit pyytää kartan maksun jälkeen kartat.satahamerastit@gmail.com. Lähetä karttapyyntö edellisenä päivänä klo 18.00 mennessä.

TAI

Kyrös-Rastin järjestelykerroilla kartan voit ostaa kartan myös Marjan Kukasta (os. Rataskuja 12, 39100 Hämeenkyrö). Marjan Kukan itsepalvelumyymälä on avoinna joka päivä klo 6-21. Täytä myös ilmoittautumislappu (nimi ja maksutapa). Nouskin järjestelykerroilla karttoja voi noutaa Sammin St1:ltä (os. Kolmostie 670, 39500 Ikaalinen).


Maksu:
Omatoimirastien / iltarastien kertamaksu 6 €

Kertamaksun voi maksaa Rastilipun kautta tai suoraan järjestävän seuran tilille tai käteisellä tasarahalla Marjan Kukkaan.

Kausikortti seurojen jäsenille 40 € ja ei-jäsenille 70 €
Kausikortin voi maksaa seuran tilille:  FI73 4503 0010 2897 46 viitteellä 1009 . Kun olet maksanut kausikortin, lähetä sähköposti kyra.sihteeri@gmail.com.

Omien seurojen 18-sarjalaiset ja sitä nuoremmat maksutta, kunhan kausimaksu on maksettu.


Ajanotolliset Sata-Häme-rastit alkavat keskiviikkona 21.7. Vatulasta.  Kartan myynti ja lähtö on auki klo 17.30-19.00. Käytettäessä emit-leimasimia, pyydämme kiinnittämään huomiota hyvään käsihygieniaan ja ehdottomasti pysymään kotona, mikäli on flunssan oireita. Lisäksi turvavälejä on syytä noudattaa. Keskiviikkotapahtumien jälkeen rastit pysyvät metsässä seuraavan viikon tiistai-iltaan asti. Emit-leimausta ei omatoimirasteilla ole.Lähdöt: Keskiviikkoisin klo 17.30-19.00, omatoimirasteilla oman aikataulun mukaan


Radat: A = vaikea (5 - 7 km), B = keskivaikea (4 - 5 km), C = helppo (noin 3 km), nuorille TR- tai RR-rata, RV tai D = erittäin helppo (noin 2 km).

TR = siimariin (=maastoon vedetty erottuva nauha) tukeutuva rata, 

RR = siimarirata, 

RV = siimarille sijoitetut rastit, jotka pitää merkitä karttaan.


Tiedotus: UutisOivan seuratoimintapalsta sekä internet: kyros-rasti.fi  www.iknv.fi
ja www.rastilippu.fi/kuntosarjat


Yhteyshenkilöt: Vesa Suonurmi (KyRa) vesasuonurmi@gmail.com ja Tapani Jokela (IkNV) 044 999 7669.

Ohjeita Sata-Häme-rasteilla kävijöille

Järjestäjiltä saat osallistumismaksua vastaan kartan, jossa on haluamasi rata valmiiksi painettuna. Lisäksi on hyvä olla karttamuovi, kompassi ja emit-kortti. Tarvittaessa voit vuokrata / lainata näitä järjestäjiltä.

Opastuksen alkupiste selviää kalenterista, esimerkiksi Vt 3 St1 Hämeenkyrö. Kalenterissa on linkki Rastilippupalveluun, josta löydät opastuksen alkupisteen sekä tapahtumapaikaan merkittynä karttaan.

Suomen Suunnistusliiton ohjeet: SSL-ohjeet

Ilmoittaudu aina maalissa toimitsijalle suorituksesi jälkeen, vaikka et olisi kiertänyt koko rataa.