Kalevan Kierroksen suunnistus 25.9.2016
Pirkan Hiihdon tutun reitin varrella. Hämeenkyrön ja ent. Viljakkalan kunnan Lintuharjussa.
Perinteinen Kalevan Kierroksen suunnistus järjestetään v. 2016 Pirkan Hiihdosta tutun reitin varrella, Hämeenkyrön ja Ylöjärven (entisen Viljakkalan kunnan alueella) Lintuharjussa.

Kilpailumatka on sekä miehille että naisille sama, n. 15 km suunnistusrata.

Seuraa tapahtuman järjestelyitä myös Facebookissa: tapahtumakutsu Facebookissa.

**

Linkki online-tuloksiin: http://online4.tulospalvelu.fi/tulokset/fi/2016_kyra/

** 
Kisat ohi ja Kierros takana! Kiitos Kiertäjille, maanomistajille ja talkoolaisille! Tulokset ja rastiväliajat löytyvät online-tuloksista. Kisakuvat on lisätty vasemmalle linkkivalikkoon.


**Ilmoittautuneita on 284 henkeä!
Kilpailunumerot on annettu Kierroksen tämänhetkisen kokonaistilanteen mukaisesti. Mitä pienempi kilpailunumero, sitä korkeammalla kokonaistuloksissa. Kierroksen ulkopuoliset joutuvat ottamaan pienen spurtin lähtösuoralla, heidän numeronsa on Kierroslaisten jälkeen. Lähtöluettelot sisältävät lauantaina n. klo 15.00 ilmoitetut emit-korttimuutokset..
Voit ilmoittaa muutoksista tai lisäyksistä sähköpostitse os. elisa.tuomisto@gmail.com. Kilpailun järjestäjä varaa emit-kortit niille osanottajille, joiden emit-numeroa ei ole ilmoitettu etukäteen. Emit-kortin vuokraus infosta hyvissä ajoin ennen kilpailun alkua. Vuokra 3 EUR maksetaan käteisellä infoon.

Kilpailualueen kartta: Avaa tästä (pdf) (lisätty 26.8.2016)

**

Kilpailunjohtaja Elisa Tuomisto, puh. 050 338 7793, elisa.tuomisto(at)gmail.com.