Kalevan Kierroksen suunnistus 27.5.2017
Kaikille avoin, n. 15 kilometrin suunnistustapahtuma Hämeenkankaalla Ikaalisten Vatulassa, Pirkan Hiihdon maisemissa.
Tervetuloa toukokuussa Hämeenkankaalle!

Kilpailu on käyty mukavan hapekkaassa ja hieman koleassa kevätsäässä. Kiitos osanottajille, maanomistajille, yhteistyökumppaneille ja talkoolaisille hienosti sujuneesta kilpailusta. Tulokset löytyvät vasemmasta navigaatiosta Online-tulokset. 

Kilpailussa sattui noin 15 hengelle ensimmäisen lenkin rasti nro 1/6/11 puuttuva elektroninen leimaus (leimauskapulan nro 102). Yhteinen nimittäjä näille tapauksille oli kilpailijan emit-kortti jonka hankitavuosisata on ollut likempänä �yhreksäntoistasataa�. Leimauskapula toimi moitteettomasti järjestäjien testeissä ja testijuoksijoille sekä pääosalle kilpailijoista, joilla siis käytössä tuoreempia emit-kortteja. Vinkkinä tulevaan, että vanhimpien sotaratsu-emit-korttien päivittäminen kannattaa ottaa harkintaan..

Löytötavaroita voi kysyä osoitteesta elisa.tuomisto@gmail.com. Huom. löytötavaroita säilytetään 3 viikkoa. 

Kuvia kilpailuista lisätty! Ks. linkki vasemmalta. 


**
Pirkan Hiihdosta tutut maisemat toivottavat Kalevan Kiertäjät ja kaikki muutkin halukkaat n. 15 kilometrin suunnistusradalle 27.5.2017 Ikaalisten Vatulaan. Kilpailun ratamestarina toimii Pekka Sorsa, jonka käsialaa oli mm. vuoden 2003 SM-erikoispitkän haastavat radat. Tapahtumaan voi osallistua sekä kilpailu- kuin vaikka harjoitusmielellä kolmea viikkoa ennen Jukolan viestiä. Hämeenkankaan maasto tarjoaa hyväpohjaista kangasmaastoa, jossa näkyvyys ja juoksukelpoisuus on hyvä. Harjun korkeuserot ja risteilevät polut tuovat lisämaustetta suunnistustehtäviin. 

Ilmoittautuneita varsinaisen ilmoittautumisajan puitteissa tuli komeat 285 suunnistajaa. Vielä ehdit jälki-ilmoittautumaan. Tervetuloa mukaan!

Tarkista lähtöluettelosta omat tietosi, etenkin oman emit-korttisi numero. Muutokset osoitteeseen elisa.tuomisto@gmail.com. 

Kilpailupaikalle on opastus Valtatie 3:n ja tien 261 risteyksestä. Kilpailukeskuksen osoite on Laiteentie 30, 39530 Kilvakkala. Kilpailukeskusta lähestyttäessä on ehdottoman tärkeää noudattaa järjestäjän opastusta; pysäköintipaikalle ajo Hämeenkankaantien kautta!

Online-tulosten linkki löytyy sivun vasemmasta laidasta. 

Alueen vanha kartta on nähtävillä tästä linkistä: Vanha kartta

Ratamestarin lausunto on julkaistu ja nähtävillä sivun vasemman laidan valikosta.

Kilpailuun voivat ilmoittautua Kalevan Kiertäjien lisäksi myös Kierroksen ulkopuoliset. Kilpasuunnistuslisenssiä ei tarvita. Koska kilpailussa on hyvä huolto ja ehkä keskimääräistä suunnistuskilpailua hieman helpompi rata, tarjoaa se hyvän harjoituksen myös Jukolan viestiin tai pitkiin rogaining-kilpailuihin tähtääville kuntoilijoille. Ilmoittautumiset tehdään Kalevan Kierroksen ilmoittautumispalvelua käyttäen. Ilmoittautumispalvelu edellyttää rekisteröitymisen, mutta pelkästään rekisteröitymällä Kalevan Kiertäjäksi ei vielä ilmoittaudu mihinkään. 

Kilpailukeskuksessa kilpailijoita, huoltajia yleisöä palvelee kahvio (suolaista ja makeaa pikkupurtavaa) sekä Suunnistajan Kauppa, josta kilpailijat voivat tehdä esim. varuste- ja energiageelihankintoja. 


(päivitetty 26.5.2017)