Maisema-Triathlon 31.7.2021
VII Maisema-Triathlon Hämeenkyrön Vanhan paloaseman rannasta, os. Laivatie 4, 39100 Hämeenkyrö. Pysäköinti Piikainniityntie 2, 39100 Hämeenkyrö.
Suuresti toivottu Maisema-Triathlon järjestetään jälleen!

Lauantaina 31.7.2021 taas kisataan! Triathlonin matkana on 300 metrin uinti, 15 km pyöräily ja 4 km juoksu. 

Kilpailukeskus sijaitsee Hämeenkyrön keskustan tuntumassa, os. Laivatie 4, 39100 Hämeenkyrö. Uinti tapahtuu Kirkkojärvessä, pyöräilyreitti kulkee Kirkkojärven ympäri ja juoksureittinä kohtalaisen tasainen Rantakulmantien lenkki. 
 
**
Kilpailu on ohi. Kiitos kaikille osanottajille, toimitsijoille, huoltajille ja yleisölle! 
Tulokset löytyvät vasemman laidan linkistä. 

**
Kilpailunjärjestäjien terveisiä to 29.7.2021:
Kilpailuun on nyt ilmoittautunut 60 osallistujaa. Jälki-ilmoittautuminen on mahdollista vaikka kilpailupaikalla. Tervetuloa sään ja fiiliksen mukaan! 

Pirkanmaan Korona-tilanne on viimepäivinä heikentynyt. Alueen Koronanyrkki antoi tiistaina tapahtumia koskevan maskisuosituksen jota noudatamme tietysti mekin. Osallistujilta toivomme maskin käyttöä kilpailukeskuksen alueella ennen ja jälkeen kilpailun. Kilpailusuoritusten aikana maskia ei tarvitse käyttää, mutta heti maaliin saavuttuasi saat järjestäjiltä maskin.  Kilpailunjärjestäjien terveisiä ma 26.7.2021:
Kilpailuun on ilmoittautunut nyt 42 triathleettia ja 1 joukkue. Mukaan mahtuu siis vielä hyvin. Viimeisimmät sääennusteet lupaavat lauantaille ”tuloskeliä” eli vähän alle 20 astetta ja puolipilvistä. Osallistujaohjeeseen ja reitteihin kannattaa tutustua huolella ennen kisaa. Empiiristen tutkimusten perusteella Kirkkojärven vesi on lämmintä. Tarkempia mittaustuloksia lämpötilasta julkaistaan lähempänä lauantaita. Sinilevää paikalla ei ole havaittu. Pyöräilyosuudella asfaltti on edellisvuosia paremmassa kunnossa kun Kyröspohjan kuoppia on melko tavalla paikattu.
Kisapaikalla on kahvio jossa myynnissä kahvia, pientä suolaista ja makeaa sekä tietysti makkaragrilli lämpiää. Kisakahvioon maksut käteisellä tai Mobile Payllä. Kilpailukeskuksen läheisyydessä toimii viehättävä Café Villa Rauhasalo, jonka emäntä kertoi laittavansa liha- ja kana-chilikeitot liedelle. Keittoa tarjolla n. klo 16.00 asti.

Järjestäjät toivottavat kaikki innokkaat triathlonistit tervetulleiksi lauantaina Hämeenkyröön!


**

Sarjat: miehet, naiset, miehet 45-v., naiset 45-v., tytöt 16-v., pojat 16-v, maisemanautiskelijat (ei kilpasarja) ja joukkuekilpailu.

Lähdöt: Kilpailijat starttaavat kahdessa maks. 50-hengen lähtöryhmässä. Klo 14.00 lähtevät Miesten ja Naisten yleiset sarjat sekä joukkuekilpailijat. 14.15. lähtevät Miehet 45-v, Naiset 45-v, Pojat 16-v ja Tytöt 16-v sekä Maisemanautiskelijat. Kilpailuinfo järjestetään klo 13.30 kilpailukeskuksessa. 


Ilmoittautumismaksut 40 € aikuiset ja 20 € nuoret. Varsinainen ilmoittautumisaika päättyy keskiviikkona 28.7.2021 klo 23.59. Tämän jälkeen ilmoittautuminen on mahdollista korotetuin maksuin, aikuiset 50 € ja lapset 30 €, mikäli osallistujapaikkoja on vielä vapaana.

Maksa osallistumisesi ilmoittautumisen yhteydessä  Kyrös-Rasti ry.n tilille Aito Sp FI73 4503 0010 2897 46 viitenumerolla 1012. 

Pysäköinti: Pysäköintipaikalle (vanha urheilukenttä) opastus on VT 3 ja Piikainniityntien risteyksestä, navigointiosoite on Piikainniityntie 2, 39100 Hämeenkyrö. Pysäköintipaikassa toimii nyt myös Hämeenkyrön matkaparkki, joten paikalle voi tulla matkailuajoneuvolla vaikka edellisenä päivänä. HUOM! Pysäköinti on ehdottomasti kielletty kilpailukeskuksen läheisyydessä, sillä autot voivat vaarantaa kilpailijoiden turvallisuuden. Katsojien ja huoltajien pysäköinti on myös Matkaparkissa. Majoitusta aivan kilpailukeskuksen vieressä tarjoaa idyllinen matkustajakoti Villa Rauhasalo.

Info pyöräosuudesta: Millä tahansa pyörällä voit osallistua. Alla on koko matkan asfalttia. Kilpailu on peesivapaa, mutta huomioi oma ja toisten turvallisuus etenkin aika-ajopyörällä ajettaessa!

Jokainen kilpailee omalla vastuullaan!Lisätiedot: Elisa Tuomisto p. 050 338 7793 / elisa.tuomisto@gmail.com