Nuoret
Toimintamme on kannustavaa ja tavoitteellista ja annamme halukkaille mahdollisuuden kehittyä huippu-urheilijaksi asti!

TehoStars 26.-29.3.

- 24.03.2020
Tällä viikolla pääsee suunnistamaan sprinttiä Kyröskoskella. Rasteina maastossa on punaiset kuitunauhat torstaiaamusta sunnuntai-iltaan. Karttoja saa Naskalien postilaatikosta osoitteesta Mäntykuja 17, 39100 Hämeenkyrö. TAI vaihtoehtoisesti voin lähettää kartan sähköpostiin sitä pyydettäessä ja voit tulostaa sen itse. Noudattakaa kiellettyjä alueita ja liikkukaa varovasti autoteiden läheisyydessä.

Terv. VesaOringen 2020

- 24.03.2020
Tässä vaiheessa maaliskuuta ei ole vielä oikein tilannekäsitystä Koronapandemian kestosta.
Mikä tilanne on kesällä ?
Jos pandemia on laantunut, tulevana kesänä on mahdollista lähteä porukalla yhdessä Nouski & KyRa.

Tässä tietoja Oringenistä:
Oringenin seuraava ilmoittautumiskynnys (-20%) on 1.huhtikuuta 2020.
Normaalihintaisen ilmoittautumisen aikaraja on 1. kesäkuuta 2020.

Oringen on onneksi vasta heinäkuussa, ensimmäisen osakilpailu ma 20.7. ja viides kisa 25.7. Paikka Uppsala, noin tunnin ajo Tukholmasta.

Majoituksena on ollut joka vuosi omakotitalo. Tällä hetkellä tarjontaa on hyvin lähellä keskustaa, talojen vuokrat 11-15 tuhatta kruunua per viikko, eli 100 - 150 euroa per nokka/viikko.

Koronaviruksen aiheuttamat matkustusrajoitukset ovat tällä hetkellä perustellusti tiukat.
Miten tilanne muuttuu kesää kohti, sitä emme tiedä?
Laivamatka menopaluu 4 hlöä+ auto on tällä hetkellä n. 180 euroa eli 45 euroa per nokka. Nyt ainakin VikingLinellä maksuton peruutus (viimeistään 24 h ennen lähtöä).

Viikon ruokakulut on olleet tosi maltilliset, ollaan tehty itse aamiaiset, yksi lämmin ruoka ja iltapala + välipalat j+ kisapaikkaeväät, näistä kulut on olleet maksimissaan 50 € per viikko.
Polttoaineisiin ei tänä vuonna paljoa hupene, täältä Turkuun 200 km ja Tukholmasta Uppsalaan n. 75 km.
Kustannuksista tarkemmat arviot kun majoitus ja laivaliput varattuna, tässä niistä sivistynyt arvaus tämän hetkisin tiedoin.

Ilmoittautumisen yhteydessä on mahdollisuus ottaa peruutusvakuutus (155 euroa/lapsi/aikuinen) mutta se kattaa vain sairastumisen (lääkärintodistuksella), ei mahdollisten matkustusrajoitteiden vaikutusta.
Samoin SI-tikun voi vuokrata ilmoittautuessa (jos ei ole omaa), 200 kruunua viikko.

Harri ottaa vastaan ilmoittautumistietoja (harri.vehkalahti@gmail.com)ja hoitaa majoituksen koordinoinnin ja avustaa laivamatkojen varaamisessa. Tilanteen kehitystä on tässä vaiheessa seurattava.

Lisää informaatiota löytyy http://www.oringen.se/213/uppsala-2020.html ja Harrilta voi luonnollisesti myös kysellä viestillä.

Tässä informaatiota yhteisestä rastiviikosta, joka on jokaiselle osallistujalle OMAKUSTANTEINEN. Näillä ajatuksin jos pandemia laantuu.

Terveisin
KyRan ja IkNV:n nuorisosuunnistusKevään saliharkat peruttu

- 14.03.2020
Starsien sisäharjoitukset keväältä perutaan. TehoStarsien leiri maaliskuun lopusta peruttu, mutta sprinttiharjoitus pidetään. Siitä infoa myöhemmin. Starsien treeneissä muistettava turvaväli ja vain terveenä treenaamaan. Treenaaminen sinänsä suositeltavaa!

Tilanne saattaa muuttua nopeasti, joten seuraathan tätä tiedotuspalstaa ja WhatsApp-ryhmää ahkerasti.Pe 13.3. saliharkka PERUTTU

- 12.03.2020
Saliharkka peruttu.