Nuoret
Toimintamme on kannustavaa ja tavoitteellista ja annamme halukkaille mahdollisuuden kehittyä huippu-urheilijaksi asti!
Stars-ryhmä on Kyrös-Rastin yli 12-vuotiaille suunnistajille tarkoitettu ryhmä, joka auttaa kehittymään suunnistuksessa eteenpäin. Stars-ryhmän ja Nouskin Teho-tiimin treenit ovat pääosin yhteisiä, joten saat uusia kavereita myös naapuriseurastamme.

Tältä sivulta löydät tulevat treenit, leirit sekä kilpailuja läheltä ja vähän kauempaa. Kilpailuja on paljon enemmän ja lisää voit etsiä Irman kalenterista.

Kyrös-Rastin ja Ikaalisten Nousevan Voiman yhteiset iltarastit, Sata-Häme-rastit, löytyvät alla olevasta kalenterista ja sivun ylälaidasta Iltarastit-otsikon alta. Myös hyödyllisiä Tampereen taitorasteja ja lähimpiä iltarasteja on listattu sivulle, niitäkin löydät lisää Tampereen iltarastien sivuilta.

Talvikauden treenit alkavat normaalisti klo 18.00. Muista alkamisajoista tiedotetaan erikseen. Tämän vuoden vuorovarauksemme on Hämeenkyrön Monitoimikeskus Sillassa. Saliin pääsee rakennuksen takaosasta.

Lisätiedot treeneistä tulevat Stars-ryhmän sivulle sekä Stars-Whatsappryhmään. 


Talvikauden treeneihin ovat tervetulleita kaikki seuran jäsenet kymmenvuotiaista ylöspäin. Kesälläkin saa tulla suunnistamaan haastavempia ratoja yhdessä huoltajan kanssa.

Kesän TehoStars-treenit ovat torstaisin ja alkavat klo 18.00 ellei toisin mainita. Kesän treenit ovat erilaisia teeemoja sisältäen vaihtelevissa maastoissa Hämeenkyrön, Ikaalisten ja Ylöjärven (Viljakkalan) alueilla.Tammikuu 2021pe 22.1. TehoStars, Monitoimikeskus Silta (ulko- ja sisätreeni) klo 18.15

pe 29.1. TehoStars, Monitoimikeskus Silta (sisätreeni) klo 18.15
Helmikuu 2021


pe 5.2. TehoStars, Monitoimikeskus Silta (sisätreeni) klo 18.15

pe 12.2. TehoStars, Monitoimikeskus Silta (sisätreeni) klo 18.15

pe 19.2. TehoStars, Monitoimikeskus Silta (sisätreeni) klo 18.15

pe 26.2. TehoStars, Monitoimikeskus Silta (sisätreeni) klo 18.15Maaliskuu 2021


pe 5.3. TehoStars, Monitoimikeskus Silta (sisätreeni) klo 18.15

pe 12.3. TehoStars, Monitoimikeskus Silta (sisätreeni) klo 18.15

pe 19.3. TehoStars, Monitoimikeskus Silta (sisätreeni) klo 18.15
Oletko uusi Stars-suunnistaja tai yhteystietosi ovat muuttuneet?
Jos haluat liittyä wa-ryhmäämme tai saada sähköpostia treeneistä ja muista kisatapahtumista, kysy lisää Stars-ohjaaja Vesalta (vesasuonurmi@gmail.com).