Ullmax-tuotemyynti


Ullmax-tuotemyynti nyt käynnissä! Tilaukset 3.10.2021 mennessä Kristiina Pyhtilälle.


Kyrös-Rastin kautta voit ostaa Ullmaxin tuotteita.

Tuotteissa on mitä parhain hinta-laatu-suhde ja tuotemyynnistä jää seurallemme n. 30%.

Tuotevalikoimasta löydät sukkia moneen tarkoitukseen:

coolmax, wool sock, wool sock extra, wool sock comfort ja kokonaan uusi Activ-sukkamallisto, josta löytyy myös valkoisia ja harmaita sukkia tuttujen mustien lisäksi.

Sukkia saatavilla myös lasten koossa.

Urheilukerrastoissa on valittavana monta eri materiaalia:

Micro-kuitu on materiaali, jota voit käyttää säällä kuin säällä, monien suosikki! Tämä urheilukerrasto valittiin Runners World lehden mittavassa testissä 9/2011 testin parhaaksi.

Merino supersoft on Ullmaxin kehittämä laatu, materiaali on miellyttävän ohut, ei kutita, sisältää merinovillaa ja lämmittää myös märkänä.

Woolterry eli villafrotee on lämmitysominaisuuksiltaan erinomainen tuote, monet käyttävät wollterryä toisen Ullmax-tuotteen esim.microkerraston päällä kakkoskerrastona. Varmasti tarkenee!

Myös urheilukerrastot saatavilla lasten koossa!

Mallistossa on lisäksi juoksuasu, pipoja, fleece-tuotteita, urheiluliivit ja boxereita. Käy tutustumassa koko mallistoon netissä!

Tilaukset Kyrös-Rastissa hoitaa Kristiina Pyhtilä. Kun tilaukset tehdään keskitetysti, saa seura tuotemyynnistä 30% hyödyn.

Uutiset-osiossa ilmoitetaan, milloin tilauksia tehdään!

Voit kerätä tilauksia tuttaviltasi, työpaikalta, sukulaisilta jne. ja toimittaa ne Kristiinalle. Tilaajat saavat laskun tuotteiden mukana ja maksavat tilaamansa tuotteet suoraan seuran tilille

Kristiina Pyhtilä, kpyhtila(at)gmail.com, 040 7293086


Ullmax

www.ullmax.fi