Seurainfo
Kyrös-Rasti on suunnistuksen erikoisseura Hämeenkyröstä ja lähialueilta. Seuran toimintaan kuuluu suunnistus kaikissa sen muodoissa sekä kuntourheilu.

Vuonna 2018 maksut ja yleiset toimintaperiaatteet

- 21.01.2014
HUOM! MUUTOKSIA TULOSSA - mm. rastiviikkoja ei makseta enää v 2019
TIEDOT PÄIVITETÄÄN SYYSKOKOUKSEN JÄLKEEN /tv-s

Suunnistuskoululaisten suunnistuskoulumaksu on 55 EUR perheen ensimmäiseltä lapselta ja 45 EUR sisaruksilta. Vastuuohjaajien lapsille suunnistuskoulu on ilmainen. Maksuun kuuluu
- suunnistuskouluohjaus
- kartat
- rastipassi
- palkitsemiset
- NuoriSuunta vakuutuksellinen lisenssi. 0-11 vuotiailla vakuutus korvaa kaikki urheilulajit.
- Kyrös-Rasti ry:n jäsenmaksu (15EUR)
- Sata-Häme iltarastimaksut
- kilpailumaksut


Suunnistuskoulumaksun voi maksaa seuran tilille (Aito Säästöpankki) FI73 4503 0010 2897 46 viitteellä 15260 tai suunnistuskoulussa saadulla laskulla.
...........................................................................................................................................................................

sTaRs-ryhmän (12-18 vuotiaat) kausimaksu on 80 EUR ja se sisältää
- lisenssi vakuutuksella
- seuran jäsenmaksu (15EUR)
- kilpailumaksut
- seuran järjestämät leirit ½ hintaan
- Nuorten Jukolaan kuljetus
- taitoharjoitukset
- halutessa oma henkilökohtaisempi harjoitusohjelma
- Jukolaan kuljetus yli 15-vuotiaille
- salivuoro, ohjattu liikunta, yhteislenkit, sähly tms.
- Sata-Häme iltarastimaksut

Lisäksi seura maksaa kokonaisuudessaan leirit, johon suunnistaja tulee valituksi (esim. VOL).


Aktiivien aikuisten (yli 18-vuotiaat) kausimaksu 90 EUR ja se sisältää
- kilpailumaksut
- seuran jäsenmaksu (15 EUR)
- seuran järjestämät leirit ½ hintaan
- taitoharjoitukset
- Jukola-kuljetus omavastuuhintaan
- mahdollisuus osallistua salivuoroille (talviaikaan)


Kausimaksut maksetaan KyRan tilille (Aito Säästöpankki) FI73 4503 0010 2897 46.
Aikuiset käyttävät viitenumeroa 5005 ja nuoret 15532.
Kausimaksun maksettuasi laita viesti kyra.sihteeri(at)gmail.com, joka avaa seuran kilpailukalenteriin ilmoittautumismahdollisuuden sekä lunastaa sTaRs-ryhmäläisten kilpailulisenssit.
...........................................................................................................................................................................

Pelkkä jäsenmaksu 15 EUR maksetaan Kyran tilille (Aito Säästöpankki) FI73 4503 0010 2897 46 viitenumerolla 4501.
...........................................................................................................................................................................

Muita sääntöjä:
a. Kilpailun osallistumismaksu tulee maksaa takaisin seuran tilille (Aito Säästöpankki) FI73 4503 0010 2897 46, jos ilmoittautuu, mutta jättää osallistumatta kisoihin ilman hyväksyttävää syytä. Yli 50EUR:n osallistumismaksut pitää henkilön itse huolehtia takaisin kilpailunjärjestäjiltä (mm. rastiviikot, SM-kilpailut). Lääkärintodistus sairaustapauksesta.

b. Yli 18-vuotiaille seura ei korvaa kilpailulisenssiä. Lisenssi lunastetaan SuomiSportin kautta. Sieltä saatava sport-id numero tulee siirtää omiin tietoihin Irmassa, jotta voi ilmoittautua kilpailuihin.

c. Jukolan ja Venlojen viesti: Kyrös-Rasti maksaa osallistumismaksut joukkueilta, jotka osallistuvat viestiin Kyrös-Rastin nimellä. Seura ei korvaa osallistumismaksuja joukkueilta, jotka osallistuvat viestiin muulla nimellä, vaikka joukkue koostuisi seuran jäsenistä. Jukolan ja Venlojen viestiin tavoitellaan niin monta joukkuetta kuin mahdollista.

d. Kilpailuihin jälki-ilmoittautuminen tulee hoitaa ja maksaa itse. Älä siirrä IRMA-järjestelmässä maksua seuran maksettavaksi vaan maksa itse.

KOHDAT e ja f ON MUUTETTU JOHTOKUNNAN PÄÄTÖKSELLÄ 4.10.2018 SEURAAVASTI:
Jos SM-kisat sijaitsevat yli 200 km päässä, maksetaan henkilölle 20 € matka- ja majoituskorvausta per kisa.

e. Matkakorvausta on mahdollista saada 0.22 EUR/km seuraavasti: SM- ja katsastuskilpailut, viestikilpailut, kokous-, leiri- ja kurssimatkat. Matkakorvausanomuksessa on mainittava kyydittävien nimet, sillä yhtenä korvauksen maksamisen perusteena on auton korkea täyttöaste eli kimppakyyti.

f. Arvokilpailujen (esim. SM- ja katsastuskilpailut) kohtuulliset majoituskulut korvataan kuitteja vastaan osallistujilta sarjoihin H/D 21 ja alle.

g. Johtokunta voi hyväksyä perustelluista syistä korvausanomuksia esim. kansainvälisistä kisoista, kuitenkin seuran talousarvion ja toimintasuunnitelman puitteissa.

h. Toimintasuunnitelmassa olevat seuran leiri- ja kilpailumatkojen osallistumismaksut:
- leirivastuuohjaaja(t) / kilpailumatkan vastuujärjestäjä(t) ei osallistumismaksua (vastuuhenkilöiden määrä suhteessa leirin / kilpailumatkan osallistujamäärään sekä osallistujien ikään)
- kausimaksun maksaneet ½ hintaan
- muut jäsenet koko maksu

Johtokunta 4.10.2018 / tv-s