Valio Play ®-suunnistus
Lapsille suunnattu avoin suunnistuskilpailu upeassa kangasmaastossa Hämeenkyrön ja Ylöjärven rajalla, entisen Suurlavan kangasmaastoissa 19.8.2018

Valio Play

® -suunnistus 19.8.2018


Kyrös-Rasti ja Valio kutsuvat kaikki lapset ja nuoret osallistumaan Hämeenkyröön Valio Play -suunnistukseen sunnuntaina 19.8.2018 klo 11.00.

Lapsille on lukuisia sarjoja, maasto on helppo ja turvallinen ja osallistua voi leikkimielellä ilman suunnistuslisenssiä.

Kaikki lapset ja nuoret tervetuloa - joko kisaamaan tosissaan tai kokeilemaan suunnistusta. Kaikki osallistujat palkitaan Valio Play ®-tuotepalkinnoilla.

AJANKOHTAISTA:
Ilmoittautuminen on päättynyt. Mukaan on tulossa 127 suunnistajaa. Paikanpäällä pääsee vielä aikuisten kuntosuunnistukseen 4 km, ilmoittaudu infoon. Lähtöajat ovat näkyvissä vasemman laidan linkkivalikosta.

Tutustu kilpailuohjeisiin ja ratamestarin lausuntoon, jossa ratamestari Ennimaria Järventausta kuvailee maastoa ja ratoja.

Kisapaikalle on tulossa Suunnistajan Kauppa, josta voi tehdä suunnistusvälinehankintoja halutessaan. Kisan jälkeen kisapuffetti palvelee myyden mm. makkaraa ja herkullisia lättyjä. Lakukauppias myy myös herkkujaan.
Toimihenkilöt:
Kilpailunjohtaja: Liisa Naskali, p. 050 379 0073
Ratamestariryhmä: Vesa Suonurmi ja Ennimaria Järventausta
Valvoja: Tuomas Väinä / Kankaanpään Suunnistajat
Tiedottaja: Elisa Tuomisto, p. 050 338 7793