Lomake sulkeutuu 17.04.2024 18.00

Jukolaleiri 9.-21.4.2024 Kauhavalla

Leiri on tarkoitettu kaikille seuranjäsenille, jotka ovat lähdössä Jukolaan sekä kaikille seuran nuorille suoran suunnistajille.

Perjantaina on yksi treeni matkalla majapaikkaan. Lauantaina on kaksi treeniä ja sunnuntaina yksi. Ilmoittautuminen päättyy perjantaina 12.4.

Ensimmäiseen harjoitukseen on noin kahden tunnin ajomatka Hämeenkyröstä. Majoitus on Maatilamatkailu Peräkankaan mökisssä Lapuan ja Kauhavan rajalla osoitteessa Ojutkankaantie 321. Ilmoittautumisen yhteydessä kysytään aikaa, jolloin voit lähteä Hämeenkyröstä perjantain harjoitusta kohti.

Leirimaksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Mahdollisessa sairastapauksessa leirimaksu maksetaan takaisin sihteeriltä pyydettäessä: kyra.sihteeri@gmail.com

Kausimaksun maksaneille Starseille (nuoret) ja aikuisille leirin hinta on 45 €. Lisätiedot kausimaksuista löydät täältä.

Muille leirin hinta on 90 €.

 

Tarkemmat ohjeet ja aikataulut lähetetään ilmoittautuneiden sähköpostiin.

 

 

 Lomake sulkeutuu 29.08.2024 12.00

Kyrös-Rastin suunnistuskoulu alkaa harrastamisen Suomen mallin hankkeen mukaisesti ilmaisena suunnistuskerhona to 11.4. klo 18-19.30 Hämeenkyrön kirkonkylän koulun (Silta) pihalla ja jatkuu torstaisin eri paikoissa 30.5. saakka.

Ilmainen suunnistuskerho on tarkoitettu 6-15 vuotiaille lapsille ja nuorille. Hämeenkyröläiset koululaiset on vakuutettu koulun puolesta.

Alle kouluikäiset voivat tulla suunnistuskouluun oman aikuisen kanssa.

Suunnistuskoulu jatkuu maksullisena 30.5. jälkeen.