Mukaan seuran toimintaan - näin se onnistuu!Seuramme toimintaan on jokainen tervetullut. Avoimen ja moniulotteisen toiminnan ansiosta jokaiselle seuratoiminnasta innostuneelle löytyy varmasti itselle mieluisaa tekemistä, juuri sellaisella panostuksella kuin itse haluaa.

Suunnistuskoulu

Suunnistuskouluun ovat tervetulleita kaikki 6-12 vuotiaat lapset. Kausi alkaa keväisin huhtikuussa, mutta toimintaan on mahdollista tulla mukaan myös kesken kauden. Katso lisää tietoa täältä!

Stars

Stars-ryhmä on tarkoitettu yli 11-vuotiaille nuorille. Ryhmän tavoitteena on auttaa harrastajaa kehittymään suunnistuksessa eteenpäin. Lisätietoja löydät täältä.

Aikuisille

Kesäaikaan KyRan ja Ikaalisten Nousevan Voiman yhdessä järjestämät Sata-Häme rastit mahdollistavat jokaiselle suunnistuskokemuksen omaan tahtiin. Lisätiedot ja kalenteri täältä!

Toimihenkilöksi

KyRa järjestää aktiivisesti erilaisia tapahtumia, joissa on aina tilaa innokkaille talkoilijoille! Tehtäviä on monenlaisia, kanttiinista rastien viemiseen ja poishakuun asti, joten juuri sinulle sopiva tehtävä löytyy varmasti. Voit ilmoittaa halukkuutesi seuran puheenjohtajalle tai tapahtuman lähestyessä kilpailun johtajalle.

Iltarastien järjestämisessä riittää niin ikään puuhaa koko kesäksi. Iltarastien järjestäjän tehtäviin kuuluu ratojen suunnittelu, rastien vienti, keskiviikkoillan ajanotto sekä rastien pois hakeminen. Jos haluat tulla mukaan järjestämään iltarasteja, vaikka vain osittain, voit ilmoittaa halukkuutesi Vesa Suonurmelle (vesasuonurmi (a) gmail.com).

Sekä iltarastien että Stars-harjoitusten rastit on kerättävä harjoitusten jälkeen pois metsästä. Jos talkoilu kuntoillen kiinnostaa, voit ilmoittautua rastien hakijaksi niin ikään Vesa Suonurmelle, niin saat tarkemmat lisätiedot mistä ja milloin rasteja voisi olla haettavaksi.

Tervetuloa mukaan toimintaan! Jokaiselle löytyy varmasti KyRasta oma sopiva tehtävä!

päivitetty 19.2.2023