Kalustovuokraus


Kyrös-Rasti vuokraa omistamaansa kalustoa, joka on suunniteltu suunnistuskilpailuiden kilpailukeskuksen toimintoihin mutta soveltuu myös moniin muihin tilaisuuksiin.


WC-vaunu

WC-vaunussa on kymmenen WC-koppia sekä pisuaari. Vaunussa on valaistus. Kiinteät rakenteet maalattua terästä, koppien väliseinät vesivaneria, katto aaltopeltiä. Vaunu on siirrettävissä kuorma-auton vaihtolavana.

Viikonloppu: 300EUR + kuljetus; päivä 200EUR + kuljetus; tyhjänä mennen tullen!

Yhteydenotot Risto Linnainmaa p. 0400 863841 sp risto.linnainmaa(a)hotmail.com


Parakki

Lämpöeristetty parakki, n. 2,5 x 6 metriä. Ovi molemmissa päissä. Toinen pitkä seinä lähes kokonaan ikkunaa. Rakennettu alkujaan suunnistuskilpailuiden tulospalvelutilaksi. Ulkoseinät maalattua aaltopeltiä. Voidaan vuokrata myös pidemmäksi ajaksi esimerkiksi työmaaparakiksi. Siirretään kuorma-auton vaihtolavana.

Viikonloppu: 200EUR + kuljetus

Yhteydenotot Risto Linnainmaa p. 0400 863841 sp risto.linnainmaa(a)hotmail.com


Ravintolateltta

Putkikehikkoinen teltta 6 x 8 metriä. Katto vihreä-valkoinen, seinät vihreät. Seinät koostuvat useista erillisistä osista, joten teltta on käytettävissä myös pelkkänä katoksena. Soveltuu esimerkiksi erilaisten perhejuhlien pihakatokseksi. Suunnistuskilpailuissa käytetään yleensä ravintolatelttana.

Päivä: 50EUR

Yhteydenotot Risto Linnainmaa p. 0400 863841 sp risto.linnainmaa(a)hotmail.com


Suunnistuskilpailuvälineistö

Kyrös-Rastin omistamaa suunnistuskilpailuiden järjestämiseen liittyvää välineistöä (esimerkiksi Emit-leimasimia ja rastilippuja) voidaan erikseen sovittaessa lainata tai vuokrata muille seuroille.

Erillisen sopimuksen mukaan.

Yhteydenotot Vesa Suonurmi p. 0400 598178 sp vesasuonurmi(a]gmail.com


päivitetty 18.2.2023