IRMA-ohjeet Kyrös-Rastin jäsenille

Kaikki ilmoittautumiset kilpailuihin tapahtuvat IRMA:n kautta.

IRMA:n osoite https://irma.suunnistusliitto.fi

1. Aloita ilmoittautuminen kirjautumalla IRMA:aan omilla tunnuksilla (oma lisenssinumero + salasana, joka on henkilötunnuksen loppuosa 1.kirjautumiskerralla). Jos et muista mikä lisenssinumerosi on, voit tarkistaa sen IRMA-palvelussa kohdassa "Tarkista lisenssinumero". Huom! Vaikket olisi lisenssiä maksanut viimevuosina, voi sinulla silti olla vanha numero järjestelmässä: älä tällöin rekisteröidy järjestelmään uutena käyttäjänä, vaan katso ohjeet: www.suunnistusliitto.fi/irma/

2. Ilmoittautuminen kilpailuihin ei onnistu, ellet ole lunastanut lisenssiä Suomisportin kautta. Maksa siis ensin lisenssi Suomisportin ohjeiden mukaan! Poikkeuksena tästä nuoret alle 19-vuotiaat, joille seura maksaa lisenssin. Ilmoita lisenssihalukkuudesta seuran sihteerille (kyra.sihteeri@gmail.com). Suunnistuskoululaisten lisenssimaksu hoidetaan seuran puolesta suunnistuskoulumaksun maksamisen jälkeen.


3. Jos olet aktiivikilpailija ja maksat Kyrös-Rastin kausimaksun, voit siirtää kilpailun osallistumismaksun seuran maksettavaksi. Kun maksat Kyrös-Rastin kausimaksun (ohjeet jäsentietoja sivulla), ilmoita siitä samalla kyra.sihteeri@gmail.com, jotta sinulle voidaan antaa IRMAan oikeudet siirtää osallistumismaksut seuran maksettavaksi.


4. Valitse kilpailukalenterista se kilpailu, johon haluat ilmoittautua ja paina Ilmoittaudu. Vain niihin kilpailuihin on mahdollista ilmoittautua, joiden kohdalla on Ilmoittaudu -painike. Jos painiketta ei ole, kilpailun ilmoittautuminen ei ole vielä alkanut tai ilmoittautumisaika on jo mennyt umpeen.


5. Seuraavassa näytössä näet kilpailun sarjat ja osanottomaksut sekä eri ilmoittautumisportaiden sulkeutumispäivät. Ilmoittautumisporras sulkeutuu ko. päivänä klo 23.59.


6. Tee ilmoittautuminen painamalla Ilmoittaudu


7. Valitse seuraavassa näytössä Ilmoittaudu itse, jos haluat ilmoittaa itsesi tai Ilmoita muita, jos haluat ilmoittaa muita. Voit ilmoittaa sekä itsesi että muita samalla kertaa. Valitsemalla Ilmoittaudu itse omat tietosi tulevat ikkunaan suoraan näkyviin. Valitsemalla Ilmoita muita, pääset lisäämään käyttäjähaun kautta muita ilmoitettavia henkilöitä ikkunaan. Voit luoda itsellesi IRMA:aan ryhmän suunnistuskaverit, jotta pystyt helpommin tekemään esim. kaikkien perheenjäsenten ilmoittautumiset yhdellä kertaa.


8. Siirrä osallistumismaksu seuran maksettavaksi laittamalla ruksi kohtaan seura maksaa (kausimaksun maksavat).

Kilpailuihin jälki-ilmoittautuminen tulee hoitaa ja maksaa itse. Älä siirrä IRMA-järjestelmässä maksua seuran maksettavaksi vaan maksa itse.


9. Hyväksy ilmoittautumiset painamalla Hyväksy ilmoittautumiset.


10. Mikäli maksat osallistumisen itse eli et maksa kausimaksua, älä siirrä maksua seuran maksettavaksi vaan ota täppä pois kohdasta seura maksaa. Voit seuraavassa näytössä siirtyä verkkomaksamiseen, jossa voit maksaa ilmoittautumisen tai ilmoittautumiset käyttämällä verkkopankkitunnuksia tai luottokortilla.


KyRan IRMA-ilmoittautumispalveluun liittyvissä ongelmissa voit ottaa yhteyttä Tarja Vanhatalo-Suonurmeen p. 040 5960 172 tai kyra.sihteeri (at) gmail.com

päivitetty 2024