Sata-Häme-suunnistus Ansomäessä 11.5.2023 klo 18

Kilpailukutsu

Sata-Häme-suunnistus on Kyrös-Rastissa ja Ikaalisten Nousevassa Voimassa suunnistavien lasten ja nuorten ikioma matalan kynnyksen harjoituskilpailu. Ratoja on juuri suunnistuksen aloittaneille sekä pidempään suunnistusta harrastaneille lapsille ja nuorille. Harjoituskilpailu tarjoaa hyvän mahdollisuuden kokeilla yksin suunnistamista ensimmäistä kertaa. Harjoituskilpailu toimii myös hyvänä kisavauhtisena harjoitteena kokeneemmille nuorille. Maastoon saa lähteä yksin, mutta tarvittaessa voi suunnistaa yhdessä suunnistuskaverin tai aikuisen kanssa, jolloin osallistutaan avoimeen sarjaan.

Suunnistusliitto on tehnyt uusia lasten ja nuorten kilpailutapahtumia koskevia ohjeita, joita sovelletaan tässä harjoituskilpailussa. Saattajasarja korvataan sarjalla ”Avoin”. Sarjaan voi osallistua iästä riippumatta yhdessä toisen henkilön kanssa, esim. kaverin tai huoltajan. TR-radan rastiympyrät on yhdistetty rastiväliviivalla, jotta kulkusuunnan hahmottaminen on helpompaa ja ettei rasteja jäisi huomaamatta.

Aika ja paikka: torstai 11.5.2023 klo 18 Ansomäki, Viljakkala, Pähkinämäentie 60

Sarjat ja radat

H/D8RR, H/D10RR, H/D12TR, H/D12, H/D14

Avoimina sarjoina (aiemmin saattajasarja):

RR Avoin, TR Avoin, 12 Avoin, 14 Avoin

Avoimeen sarjaan voi osallistua iästä riippumatta suunnistuskaverin tai aikuisen kanssa.

RR-sarjat suunnistavat rastireittiradan, TR-sarjat suunnistavat tukireittiradan. H/D12 ja H/D14 suunnistavat suoran radan.

Ilmoittautuminen

Tapahtumaan ilmoittaudutaan viimeistään sunnuntaina 7.5. klo 24 mennessä sähköpostiosoitteeseen kyra.sihteeri@gmail.com. Ilmoittautumisessa kerrotaan osallistujan nimi, syntymävuosi, sarja ja emit-kortin numero / tarve laina emitille. Samalla kerrotaan suunnistuskaverin nimi, jos rataa haluaa mennä samaan aikaan kaverin kanssa. Kyrös-Rastin suunnistuskerholaiset ehtivät ilmoittautumaan vielä ma 8.5.2023.

Lähtö ja lähtöajat:

Ensimmäinen lähtö on klo 18.30. Lähdössä käytetään kilpailujen lähtökaaviota. Lähtöajat ilmoitetaan Kyrös-Rastin ja Nouskin ohjaajille keskiviikkona klo 21 mennessä. Lähtöajat ovat nähtävissä kilpailukeskuksessa.

Palkintojen jako

Kaikki osallistujat palkitaan. Palkinnot jaetaan maaliin saapumisen yhteydessä.